Защо да изберем БНП Париба Лични Финанси

Като част от международната BNP Paribas Personal Finance S.A., БНП Париба Лични Финанси се радва на изключително голямо доверие и авторитет в очите на широката аудитория в нашата страна.

Нейното име е лесно разпознаваемо, което я прави предпочитан партньор за стотици хиляди потребители в България. Това е институцията, която е най-предпочитана от тези хора, които желаят да изтеглят бърз кредит или искат да се възползват от услугата изцяло онлайн.

Какво предлага

БНП Париба Лични Финанси предлага на своите клиенти доста широка гама от продукти, които изключително се различават по своите параметри. Размерите на заемите, сроковете за погасяване, както и, разбира се, самите вноски, могат изключително много да варират от един до друг случай.

Сумите, които се предлагат, варират в много широки граници и според целта, гаранциите и особеностите в конкретния случай, те могат да варират от 400 до 80 000 лева. Особеностите във всеки един конкретен случай имат за цел да отговорят на конкретни нужди и потребности.

За ремонт на дома

Сред потребителските кредити, вероятно най-важни са тези, които хората теглят за ремонт на дома. Те не само правят нашите жилища по-приятно място за живеене, но също така вдигат и цената на нашата собственост.

Добре поддържаната собственост води след себе си по-малко допълнителни грижи и разходи, което кара много хора спокойно да теглят по този повод, без да се притесняват. По тази линия могат да се отпуснат суми с големи размери, като това попада в групата на така нареченото “целево финансиране”.

Лизинг

Важно място заемат и лизингите. Имайки предвид колко високи са цените на всички стоки и услуги в наши дни, изплащането на лизинг често се оказва единственото възможно решение.

Автомобил, ново обзавеждане за хола, кухнята, детската или спалнята, нова пералня или хладилник – това са само малка част от нещата, покупката на които често бива възможно само и единствено по този начин.

Онлайн присъствие

БНП Париба Лични Финанси се отличава във всяко едно отношение като лидер. Съвсем естествено, за един лидер в наши дни едно от най-важните свойства е да съумее да извоюва сериозен пазар сред онлайн потребителите.

В този случай има много поводи за гордост, защото доброто представяне в интернет е причина за особено високия интерес от страна на по-младите потребители. Това дава добра “видимост” сред групата на младите работещи хора с високо образование и добра работа.

Офиси в страната

БНП Париба Лични Финанси разполага с наистина огромна мрежа от над 40 офиса, които са разпределени в различните части на България. Във всеки един по-голям град има свое представителство, което съответно предлага пълен набор от услуги. Освен това, с голяма част от услугите можете да се запознаете (или дори да се възползвате от много от тях) в над 30 000 офиса на територията на цялата страна.

Този пост беше публикуван в Бързи заеми, Бързи заеми онлайн.