На море с бърз кредит

Лятото все повече наближава, температурите на вън се повишават от ден на ден, дните стават все по-горещи и дълги, а вас ви обхваща онова флегматично усещане за безделие, усещане, че просто искате да се изтегнете на плажа, да си полежите необезпокоявани там, държейки нещо разхладително в ръка и да забравите за всички проблеми, ангажименти и грижи поне за кратко.

Вместо това обаче, вие сте принудени да стоите в офиса и да работите, докато все повече ви се иска да сте на вън, на въздух и на слънце, да се разходите и да побезделничите малко. Но за съжаление всичко винаги е свързано с пари и винаги има нещо по-належащо, което да не търпи отлагане.

Сметки, сметки и още сметки се нижат една след друга. Точно сте платили последните и първите започват да се задават тежко и подобно на товарен влак, който се вижда в далечината още преди да е доближил до вас.

Ако се чудите от къде да вземете пари за една малка почивка знайте, че има не малко на брой небанкови кредитни институции, които с удоволствие ще ви отпуснат подходящ заем, който идеално да пасне на вашите лични нужди и потребности на момента.

Не бива да се пренебрегва и предимството на тези институции, което е гъвкавата кредитна политика. Разбира се, сумите обикновено не са много големи, но за това пък условията са в повечето случаи изключително ясни и лесни за разбиране, а сумата, от която се нуждаете, е на разположение изключително бързо.

В някои случаи може да ви бъде отпуснато финансиране и дори в рамките на 10 или 20 минути. Като цяло, този тип бързи заеми не са решение на дълготрайни проблеми, но ако са ви нужни няколко стотин лева за да финансирате малка почивка на море или просто за да разполагате с джобни докато сте на курорт, то един бърз заем ще ви дойде много добре.

Обикновено сумите са в размер до около 400 лева, но има и кредитни институции, които могат да ви финансират с повече, например 1000 или дори 1500 лева. Положителното е, че различните финансови институции имат различна политика за връщане на парите, а вие ще можете да ползвате това, което най-много подхожда на вашите собствени изисквания.

Някои дружества предлагат възможност да изплатите кредита си на вноски (може и равни по размер, а може и намаляващи), докато други предпочитат да се издължите на веднъж.

Най-хубавото е, че няма голяма бюрокрация и процедурата е доста опростена. В допълнение, много дружества предлагат и удобен гратисен период, в който да потребите заема без да се налага да бързате с изплащането.

Този пост беше публикуван в Бързи заеми, Бързи кредити и отбелязан като бърз заем за море, бърз кредит за море, пари на заем за почивка, финансиране на лятна почивка.