Заеми срещу лична карта

Много хора днес се възползват от удобните заеми, наричани още бързи кредити, които небанковите кредитни институции предлагат на своите клиенти. Причините за тяхното възникване се коренят в перманентната икономическа криза в страната, което върлува съвместно с т.нар. преход. Днес кредитните компании предлагат наистина лесна и бърза процедура, която ще ви даде възможност да получите бърз заем само в рамките на час. Това е така, защото за разлика от банковите организации, които не могат да отпускат бързи кредити без доказване на доход (въпреки рекламите им), то тези фирми за заеми се нуждаят само от информацията от вашата лична карта. Така целия процес се скъсява значително и на вас не ви се налага да се лутате с дни и седмици из банковите офиси.

Всичко, което е нужно от страна на компанията отпускаща желаните пари на заем е техен служител да провери в Централния кредитен регистър дали сте лоялен кандидат за финансиране т.е. дали сте погасявали безпроблемно и в срок своите предишни заеми. Ако това е факт, то отпускането на бърз заем за вас и вашето семейство е изключително вероятен сценарий.

Пари на заем само срещу лична карта

Не се доверявайте на компании, които изискват всякаква форма на обезпечение, залог, гаранции и поръчители. Това не са типичните компании за бързи заеми и можете да се окажете в сложна и неприятна ситуация, която да навреди на вашето благосъстояние.

Изберете бърз заем срещу лична карта, за да спечелите време и да осигурите възможно най-бързото отпускане на пари на заем, които да ви помогнат да посрещнете своите неотложни разходи.

Този пост беше публикуван в Бързи заеми, Пари на заем и отбелязан като бързи заеми, документи, заеми, кредити, лична карта, пари на заем.